Jouw partner voor maatkasten

Betaalbaar maatwerk maken. Dat is wat we doen. Dressings, boekenkasten, scheidingswanden, … Elk ontwerp is 100% uniek, zodat het voldoet aan jouw wensen en past in jouw interieur. Al sinds 1993 maken wij onze klanten blij. Wij? Dat zijn veertig medewerkers die hun passie voor inbouwkasten op maat delen. Met elkaar. Met jou. Elke dag opnieuw!

Interesse in een maatkast voor jouw woning? Blader dan zeker eens door onze realisaties, doe inspiratie op en maak kennis met DM-Line in één van onze showrooms voor een vrijblijvende offerte op maat.

Zo gaan we te werk voor jouw kast op maat

dm line afspraak maken

1. Hallo – Hoe kunnen wij helpen? Dat kom je ons gewoon vertellen. Maak vrijblijvend een afspraak met een interieurspecialist. Breng gerust een hoofd vol wensen en een map vol plannen en foto’s mee (bijvoorbeeld van jouw favoriete Pinterest-plaatjes). Totaal nog geen idee? Ook welkom natuurlijk. Onze specialisten adviseren en inspireren erop los.

dm line droomontwerp

2. Jouw droomontwerp – Al jouw ideeën krijgen vorm in een 3D-tekening. Zo kan je je levendig voorstellen hoe jouw kast er straks uitziet.
Is het ontwerp naar wens? Dan ontvang je vrijblijvend het bijpassende prijskaartje.

dm line passie

3. Maken maar! – Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier. Alle onderdelen van jouw kast worden verzaagd en afgewerkt volgens de regels van de kunst. Met duurzame materialen, innovatieve machines en … tonnen passie.

dm line smiley

4. Voilà, klaar – Het is zover: onze plaatsers komen op het afgesproken moment naar je thuis. Ze zetten jouw kast als een puzzel in elkaar, met de grootste precisie. En laten jouw interieur netjes achter.

Dressing met spiegelwand
Zwart tv-meubel met ingebouwde gashaard

Benieuwd naar de prijs van een praktische maatkast?

We geven je op onze blog alvast een richtprijs. Maar vraag zeker ook een vrijblijvende offerte aan.
Onze interieuradviseurs werken graag een voorstel uit voor jouw budget.