Zet jouw tv-meubel op maat in de kijker

Jouw relaxmoment in de zetel een extra dimensie geven?
Plaats je toestel in een tv-meubel op maat. Dat is dubbel zo mooi om naar te kijken!
Een maatkast in een andere ruimte? Ontdek hier alle kasten op maat.

Tv-meubel op maat in jouw favoriete stijl…

DM-Line maakt van je tv-kast dé blikvanger van je woonkamer. Hou je van land­elijk of strak? Met sierlijke motiefjes of strakke lijnen? Samen creëren we een stijl die aansluit bij de rest van jouw interieur.

TV-meubel op maat met schuifdeur

Dag Gregory en Steffen,

Eerst en vooral wil ik jullie van harte bedanken voor de hele vlotte service. Het resultaat is prachtig, een hele dikke pluim voor de monteur!! We zijn héél tevreden met onze kast op maat met ingewerkt bureau in de woonkamer. Ik veronderstel dat jullie al een foto zullen gezien hebben van de monteur? Een dikke pluim van ons voor jullie allemaal – Doe zo verder!
Ondertussen zitten wij al met een nieuw “project” in ons hoofd en hadden daarom graag terug eens een afspraak gemaakt met jullie.

Mvg.

Steven & Jolien Deschamp

Graag had ik even tijd genomen om jullie te bedanken voor de geleverde topservice.

Zelden heb ik zo een goeie service meegemaakt. Alles liep gewoon vlekkeloos van A-Z. In het bijzonder wil ik Gregory bedanken voor de duidelijke info, ideeën en opvolging van het project. Topsales!

Maar ook Johan en Aron voor de zeer vakkundige, professionele en vriendelijke service bij de levering en plaatsing van de kast. Topkerels! Je voelt sterk dat jullie een familiale bedrijfscultuur hebben. Zulke mensen zijn goud waard in het kunnen leveren van dergelijke service.

Ik wens jullie verder veel succes met al het toekomstig maatwerk en zal zeker beroep doen op jullie bij mijn volgende project.

Vincent Derveaux

Dag Anne,

De plaatsing is naar wens verlopen.
De monteurs hebben netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat.

Nicole Vlasblom

Beste Gilles,

Vandaag werd bij ons de maatkast geplaatst.
Het is een prachtig juweeltje dat jullie hebben achtergelaten. Het is echt volledig naar onze wensen gemaakt en geplaatst. Het verhaal begon reeds met een deskundige uitleg en overlopen van alle mogelijkheden die er waren. Na geruime tijd hadden wij nog een paar vragen en hebben wij tevens nog een paar wijzigingen aangebracht. Ook dit werd prima begeleid. De voor- en nadelen werden overwogen. Super!!!

Tevens wil ik ook jullie twee medewerkers feliciteren met het kwalitatief afleveren van het werk. Wij zijn enorm tevreden.

Vriendelijke groeten en nog veel succes in de toekomst.

Adam en Karin Audenaerdt

Goeiemiddag Hanne,

Dank je wel voor de service en de goeie raad.
Bedank ook jullie monteurs, geweldige werkers!
Je ziet me zeker nog een keer voor een andere kast in ons huis.

Groetjes,

Christiane Cauwels

Beste Dany,

Ik ben meer dan tevreden over het resultaat! Bedankt voor de prima afwerking en service!

Mvg,

Annick Slavon

Dag Gilles,

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze door jullie geplaatste dressing! Bij de eerste kennismaking met uw advies en tekening moesten we niet lang twijfelen. De keuze was snel gemaakt om bij DM-Line onze dressing te laten maken.

De communicatie verliep vlot en spontaan zonder enige opdringerigheid. Je doet dat goed Gilles!
Ook uw plaatsers doen hun werk tot in de puntjes! Wij zijn nogal kieskeurig op detailafwerking en dit is af!! Ook bij het opruimen hebben ze geen schrik om spontaan een stofzuiger in de handen te nemen. Altijd leuk voor de vrouw des huizes ;-)

DM-Line is zeker een aanrader voor al wie op zoek is naar een kast op maat die betaalbaar en kwalitatief is. Eigenlijk 1 adres, DM-LINE!

Bedankt!

Mvg,

Eline & Tim

Dag Joëlle,

Via deze mail wil ik laten weten dat wij supertevreden zijn van de plaatsing van onze kasten! De plaatsers waren uiterst beleefd en zijn heel secuur en proper te werk gegaan. Er werd rekening gehouden met onze wensen en voorkeuren en dit kunnen wij enkel toejuichen!
Ook de ontvangst bij jou in de showroom was tóp! Wij zijn al volop reclame aan het maken bij vrienden, familie en kennissen voor jullie firma.

Een heel dikke merci!

Groetjes

Sven & Ines Bruggeman

Dag Steffen,

Langs deze weg willen we je hartelijk bedanken. We zijn echt content / gelukkig met je aanpak, je tips en ideeën (en geduld bij onze ‘twijfelmomenten’) én met het werk van jullie montageteam. Echt in orde over heel de lijn!

We zien mekaar binnenkort nog wel. Het allerbeste toegewenst!

Van harte,

Fam. De Meersseman - Santy

Dag Steffen.

Bij deze bedankt voor de vlotte en nauwkeurige uitvoering van onze “dressing-room”. Ook een dikke pluim voor de mannen van de montage. Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werken.

Met vriendelijke groeten,

Christoph Huys - Veronique Van Praet

Beste Gregory,

I.v.m. de levering en plaatsing: Puik werk van vriendelijke vakmannen! Zorgzaam met materiaal, correcte plaatsing, netjes opgeruimd…
We zijn dus erg tevreden van het advies en hulp in de toonzaal en onze aankoop, levering en plaatsing. Dus erg tevreden over DM-Line!

Met vriendelijke groeten

Peter Neirynck

Dag Steffen,

Graag wil ik jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de fantastische service die jullie ons hebben gegeven!
Vanaf het moment dat we bij jou langskwamen voor het ontwerp hebben we steeds een zeer goed gevoel gehad. Dit gevoel werd doorgetrokken bij het plaatsen van de kasten.

Ik wil je collega Fabries nog eens extra bedanken want het is een enorme perfectionist die enorm klantvriendelijk is. In alle eerlijkheid, dit maakten we echt nog maar zelden mee. Je mag hem dit zeker en vast nog eens meegeven! Het is een TOP kerel die fantastisch werk leverde!

We hebben al veel reclame gemaakt voor jullie (zelfs via Instagram 😄)!

Bedankt, bedankt, bedankt om ons een prachtige maatkast af te leveren, wij zijn er verzot op!

Er staan nog enkele zaken op onze planning die we in de toekomst willen laten uitvoeren dus tot snel!!

Nogmaals een dikke dikke merci!

Vriendelijke groetjes,

Elise Depoorter - Guillaume van Onsem
Detail TVmeubel combinatie hout en effen kleur

Tv-meubel op maat met praktische indeling

Het voordeel van een tv-meubel te laten maken: het beantwoordt helemaal aan jouw wensen. Het is joúw tv die er perfect in past. Het zijn joúw mediatoestellen die er hun plaatsje vinden. Wil je er ook boeken, cd’s en dvd’s in opbergen? Fotokaders laten pronken? Zeg maar wat je erin kwijt wilt, wij zorgen ervoor. Want daarvoor dient een tv-meubel op maat.

Tv-meubel: apart of geïntegreerd?

Bij jouw tv-meubel op maat heb je de keuze tussen een:

  • vrijstaande kast – Kies je voor een zwevend tv-meubel dat aan de muur hangt? Of eentje met de voeten op de grond? Ze hebben elk hun onbetwistbare troeven.
  • gecombineerde kast – Verwerk jouw tv-meubel in het grotere geheel van je buffet- of boekenkast. Als je dat wenst, maken we er een pareltje van over de hele lengte van jouw woon­kamerwand.
Wandkast in living met ingebouwde verlichting

DM-Line begeleidt het hele proces: van ontwerp, over productie, tot plaatsing.
Elke stap gaat hand in hand met vakmanschap. Lees meer over onze aanpak.

Wie DM-Line is? Dat ontdek je hier.
Wij verklappen alvast: wij staan voor kwaliteit.
En zijn daar zó zeker van dat we tien jaar garantie bieden op al onze maatkasten. Dus ja, bij DM-Line ben je echt gerust.

Realisaties tv-meubelen

Tv-meubel in zithoek
Modern tv-meubel in woonkamer
strak wit livingmeubel met speelse touch
livingmeubel met haard en boekenkast
inbouwkast in de woonkamer
tv-meubel onder schuine wanden
Maatkasten in de living
tv-meubel in de woonkamer

Kriebelt het om een tv-meubel op maat te laten maken?

Spring eens binnen in onze showroom of leg meteen een vrijblijvende afspraak vast.