30 jaar expertise in kasten op maat

Betaalbaar maatwerk maken. Dat is wat we doen. Dressing, boekenkast, schuifwand, … Elk ontwerp is 100% uniek, zodat het voldoet aan jouw wensen en past in jouw interieur.

Al sinds 1993 maken wij klanten blij. Wij? Dat zijn veertig medewerkers die hun passie voor inbouwkasten delen. Met elkaar. Met jou. Elke dag opnieuw!

Contacteer onze medewerkers op het hoofdkantoor met jouw vragen,  je vindt hun contactgegevens hier.

DM-Line in cijfers

0
Jaar ervaring
0
Showrooms
0
Medewerkers
0
Klanten per jaar
0
strekkende meter legvlakken per jaar

DM-Line in cijfers

25

Jaar ervaring

5

Showrooms

40

Medewerkers

1500

Klanten per jaar

45000

Strekkende meter legvlakken per jaar

Vijf troeven op een rij

Waarom klanten voor ons kiezen? En waarom jij dat ook met een gerust hart mag doen? Wij geven je vijf redenen. Jouw maatwerk is:

creatief

Creatief – Laat je verrassen door de creativiteit van onze ontwerpers. Ze doen doordachte voorstellen die elk hoekje en kantje van jouw ruimte optimaal benutten.

betaalbaar

Betaalbaar – Maatkasten moeten mogelijk zijn voor iedereen. Samen bekijken we wat er kan binnen jouw budget.

uniek

Uniek – Maatwerk is maatwerk: van de eerste tot de laatste millimeter. Dus nee, wij beginnen niet met standaardmodules. Elke plank is speciaal voor jou verzaagd.

kwalitatief

Kwalitatief – Duurzaam materiaal, superieur afgewerkt. Voor minder gaan we niet. Wij geloven zo in ons product dat jij een garantie van maar liefst tien jaar krijgt.

tijdloos

Tijdloos – Jouw kast wordt een blijvertje. Want het ontwerp gaat zowel esthetisch als functioneel nooit vervelen. Beloofd!

Modern bureau zwart wit

Vijf troeven op een rij

Waarom klanten voor ons kiezen? En waarom jij dat ook met een gerust hart mag doen? Wij geven je vijf redenen. Jouw maatwerk is:

  1. betaalbaar – Maatkasten moeten mogelijk zijn voor iedereen. Samen bekijken we wat er kan binnen jouw budget.
  2. creatief – Laat je verrassen door de creativiteit van onze ontwerpers. Ze doen doordachte voorstellen die elk hoekje en kantje van jouw ruimte optimaal benutten.
  3. uniek – Maatwerk is maatwerk: van de eerste tot de laatste millimeter. Dus nee, wij beginnen niet met standaardmodules. Elke plank is speciaal voor jou verzaagd.
  4. kwalitatief – Duurzaam materiaal, superieur afgewerkt. Voor minder gaan we niet. Wij geloven zo in ons product dat je een garantie van maar liefst tien jaar krijgt.
  5. tijdloos – Jouw kast wordt een blijvertje. Want het ontwerp gaat zowel esthetisch als functioneel nooit vervelen. Beloofd!
Een moderne kast op maat in je home office? Perfect mogelijk!

Benieuwd wat klanten van onze aanpak vinden?

Beste Gilles,

Vandaag werd bij ons de maatkast geplaatst. Het is een prachtig juweeltje dat jullie hebben achtergelaten. Het is echt volledig naar onze wensen gemaakt en geplaatst. Het verhaal begon reeds met een deskundige uitleg en overlopen van alle mogelijkheden die er waren. Na geruime tijd hadden wij nog een paar vragen en hebben wij tevens nog een paar wijzigingen aangebracht. Ook dit werd prima begeleid. De voor- en nadelen werden overwogen. Super !!!
Tevens wil ik ook jullie twee medewerkers feliciteren met het kwalitatief afleveren van het werk. Wij zijn enorm tevreden.

Vriendelijke groeten en nog veel succes in de toekomst.

Adam en Karin Audenaerdt

Dag Anne,

De plaatsing is naar wens verlopen. De monteurs hebben netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat.

Met vriendelijke groet,

Nicole Vlasblom

Goeiemiddag Hanne,

Dank je wel voor de service en de goeie raad. Bedank ook de monteurs, geweldige werkers! Je ziet me zeker nog een keer voor een andere kast in ons huis.

Groetjes,

Christiane Cauwels

Dag Gregory en Steffen,

Eerst en vooral wil ik jullie van harte bedanken voor de hele vlotte service. Het resultaat is prachtig, een hele dikke pluim voor de monteur!! We zijn héél tevreden met onze kast op maat met ingewerkt bureau in de woonkamer. Ik veronderstel dat jullie al een foto zullen gezien hebben van de monteur? Een dikke pluim van ons voor jullie allemaal – Doe zo verder! Ondertussen zitten wij al met een nieuw “project” in ons hoofd en hadden daarom graag terug eens een afspraak gemaakt met jullie.

Mvg

Steven & Jolien Deschamp

Beste Dany,

Ik ben meer dan tevreden over het resultaat! Bedankt voor de prima afwerking en service!

Mvg,

Annick Slavon

Beste Kenth,

Ik ben super tevreden! Het is perfect geplaatst en alles is proper achtergelaten. Super gedaan, zeker voor herhaling vatbaar!

En supervriendelijke monteurs!

Met vriendelijke groeten,

Anniek Berckmoes

Dag Joëlle,

Via deze mail wil ik laten weten dat wij supertevreden zijn van de plaatsing van onze kasten! De plaatsers waren uiterst beleefd en zijn heel secuur en proper te werk gegaan. Er werd rekening gehouden met onze wensen en voorkeuren en dit kunnen wij enkel toejuichen!

Ook de ontvangst bij jou in de showroom was tóp! Wij zijn al volop reclame aan het maken bij vrienden, familie en kennissen voor jullie firma.

Een heel dikke merci!
Groetjes,

Sven & Ines Bruggeman

Dag Steven,

Langs deze weg willen we je hartelijk bedanken. We zijn echt content / gelukkig met je aanpak, je tips en ideeën (en geduld bij onze ‘twijfelmomenten’) én met het werk van jullie montageteam. Echt in orde over heel de lijn!

We zien mekaar binnenkort nog wel.

Het allerbeste toegewenst !

Van harte,

Fam. De Meersseman - Santy

Dag Nathalie,

We willen je even bedanken voor de geleverde werken. We zijn super tevreden! Dikke merci!

Groetjes,

Gianni & Charlotte

Dag Steffen,

Bij deze bedankt voor de vlotte en nauwkeurige uitvoering van onze “dressing-room”.
Ook een dikke pluim voor de monteurs. Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werken.

Met vriendelijke groeten,

Christoph Huys - Veronique Van Praet
Sfeerbeeld kerst TV wand met ingebouwde gashaard

Gemoedsrust maal drie

Welke waarden DM-Line hoog in het vaandel draagt?

Wel, deze drievuldigheid is heilig voor ons:

  1. Klantentevredenheid – Onze plaatsers vertrekken pas als jij tevreden bent. Beroepseer, heet dat. Hebt je achteraf toch nog een vraag? Dan helpen wij je snel verder.
  2. Vakmanschap – Maatwerk vraagt om inzicht, knowhow, precisie. Dat hebben wij in huis, met een kwarteeuw expertise op de teller.
  3. Passie – Bij ons is het niet van moeten, maar van willen. Van doodgraag doen. We gaan ervoor. Ons doel? Elke dag fantastische maatkasten maken.

Een onlinekennismaking is leuk.
Een kennismaking in het echt nog veel leuker!

Spring binnen in één van onze showrooms. Onze interieuradviseurs zetten de koffie alvast klaar om jou te ontvangen.