Keukenkasten op maat

Je keuken vormt het kloppende hart van jouw woning. Wil je het sneller laten slaan dan ooit tevoren?
Doe dan beroep op de ervaring van DM-Line. Een volledige keuken installeren doen we niet. Wat dan wel?
Met de expertise van onze interieuradviseurs kan je jouw kookparadijs nog praktischer en mooier maken. Wat dacht je van een zee aan extra opbergruimte dankzij keukenkasten op maat. Of kies jij eerder voor een stijlvolle scheidingswand als eyecatcher?

Liever een maatkast in een andere ruimte? Ontdek hier alle kasten op maat.

Keukenkast op maat: voor extra opbergruimte

Potten en pannen, borden en bestek, mixers en vergieten,… Je hebt best wat op te bergen in jouw keukenkasten. Heb je niet genoeg ruimte om alles een plekje te geven? Laat een extra keukenkast op maat plaatsen in jouw woning – als aanvulling op jouw bestaande (bij)keuken. Hoe hoog? Van aan de grond tot aan het plafond. Hoe breed? Over de hele wand van jouw keuken en volgens de indeling van jouw dromen (lades, planken, …). Zo krijg jij er plots een zee van opbergruimte bij.

Scheidingswand tussen keuken en bijkeuken

Ooit al aan gedacht om een scheidingswand op maat te plaatsen tussen jouw keuken en de bijkeuken of berging? Zo kan je die praktische ruimte netjes achter een mooie wand verbergen. En hoe die wand eruit ziet, dat beslis je zelf. Van een glazen schuifdeur op maat in melkgas tot een houten schuifdeur die alles uit het zicht verstopt. De keuzes zijn eindeloos! Eerst wat inspiratie opdoen? Blader dan zeker eens door onze realisaties.

Dag Gregory en Steffen,

Eerst en vooral wil ik jullie van harte bedanken voor de hele vlotte service. Het resultaat is prachtig, een hele dikke pluim voor de monteur!! We zijn héél tevreden met onze kast op maat met ingewerkt bureau in de woonkamer. Ik veronderstel dat jullie al een foto zullen gezien hebben van de monteur? Een dikke pluim van ons voor jullie allemaal – Doe zo verder!
Ondertussen zitten wij al met een nieuw “project” in ons hoofd en hadden daarom graag terug eens een afspraak gemaakt met jullie.

Mvg.

Steven & Jolien Deschamp

Graag had ik even tijd genomen om jullie te bedanken voor de geleverde topservice.

Zelden heb ik zo een goeie service meegemaakt. Alles liep gewoon vlekkeloos van A-Z. In het bijzonder wil ik Gregory bedanken voor de duidelijke info, ideeën en opvolging van het project. Topsales!

Maar ook Johan en Aron voor de zeer vakkundige, professionele en vriendelijke service bij de levering en plaatsing van de kast. Topkerels! Je voelt sterk dat jullie een familiale bedrijfscultuur hebben. Zulke mensen zijn goud waard in het kunnen leveren van dergelijke service.

Ik wens jullie verder veel succes met al het toekomstig maatwerk en zal zeker beroep doen op jullie bij mijn volgende project.

Vincent Derveaux

Dag Anne,

De plaatsing is naar wens verlopen.
De monteurs hebben netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat.

Nicole Vlasblom

Beste Gilles,

Vandaag werd bij ons de maatkast geplaatst.
Het is een prachtig juweeltje dat jullie hebben achtergelaten. Het is echt volledig naar onze wensen gemaakt en geplaatst. Het verhaal begon reeds met een deskundige uitleg en overlopen van alle mogelijkheden die er waren. Na geruime tijd hadden wij nog een paar vragen en hebben wij tevens nog een paar wijzigingen aangebracht. Ook dit werd prima begeleid. De voor- en nadelen werden overwogen. Super!!!

Tevens wil ik ook jullie twee medewerkers feliciteren met het kwalitatief afleveren van het werk. Wij zijn enorm tevreden.

Vriendelijke groeten en nog veel succes in de toekomst.

Adam en Karin Audenaerdt

Goeiemiddag Hanne,

Dank je wel voor de service en de goeie raad.
Bedank ook jullie monteurs, geweldige werkers!
Je ziet me zeker nog een keer voor een andere kast in ons huis.

Groetjes,

Christiane Cauwels

Beste Dany,

Ik ben meer dan tevreden over het resultaat! Bedankt voor de prima afwerking en service!

Mvg,

Annick Slavon

Dag Gilles,

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze door jullie geplaatste dressing! Bij de eerste kennismaking met uw advies en tekening moesten we niet lang twijfelen. De keuze was snel gemaakt om bij DM-Line onze dressing te laten maken.

De communicatie verliep vlot en spontaan zonder enige opdringerigheid. Je doet dat goed Gilles!
Ook uw plaatsers doen hun werk tot in de puntjes! Wij zijn nogal kieskeurig op detailafwerking en dit is af!! Ook bij het opruimen hebben ze geen schrik om spontaan een stofzuiger in de handen te nemen. Altijd leuk voor de vrouw des huizes ;-)

DM-Line is zeker een aanrader voor al wie op zoek is naar een kast op maat die betaalbaar en kwalitatief is. Eigenlijk 1 adres, DM-LINE!

Bedankt!

Mvg,

Eline & Tim

Dag Joëlle,

Via deze mail wil ik laten weten dat wij supertevreden zijn van de plaatsing van onze kasten! De plaatsers waren uiterst beleefd en zijn heel secuur en proper te werk gegaan. Er werd rekening gehouden met onze wensen en voorkeuren en dit kunnen wij enkel toejuichen!
Ook de ontvangst bij jou in de showroom was tóp! Wij zijn al volop reclame aan het maken bij vrienden, familie en kennissen voor jullie firma.

Een heel dikke merci!

Groetjes

Sven & Ines Bruggeman

Dag Steffen,

Langs deze weg willen we je hartelijk bedanken. We zijn echt content / gelukkig met je aanpak, je tips en ideeën (en geduld bij onze ‘twijfelmomenten’) én met het werk van jullie montageteam. Echt in orde over heel de lijn!

We zien mekaar binnenkort nog wel. Het allerbeste toegewenst!

Van harte,

Fam. De Meersseman - Santy

Dag Steffen.

Bij deze bedankt voor de vlotte en nauwkeurige uitvoering van onze “dressing-room”. Ook een dikke pluim voor de mannen van de montage. Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werken.

Met vriendelijke groeten,

Christoph Huys - Veronique Van Praet

Beste Gregory,

I.v.m. de levering en plaatsing: Puik werk van vriendelijke vakmannen! Zorgzaam met materiaal, correcte plaatsing, netjes opgeruimd…
We zijn dus erg tevreden van het advies en hulp in de toonzaal en onze aankoop, levering en plaatsing. Dus erg tevreden over DM-Line!

Met vriendelijke groeten

Peter Neirynck

Dag Steffen,

Graag wil ik jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de fantastische service die jullie ons hebben gegeven!
Vanaf het moment dat we bij jou langskwamen voor het ontwerp hebben we steeds een zeer goed gevoel gehad. Dit gevoel werd doorgetrokken bij het plaatsen van de kasten.

Ik wil je collega Fabries nog eens extra bedanken want het is een enorme perfectionist die enorm klantvriendelijk is. In alle eerlijkheid, dit maakten we echt nog maar zelden mee. Je mag hem dit zeker en vast nog eens meegeven! Het is een TOP kerel die fantastisch werk leverde!

We hebben al veel reclame gemaakt voor jullie (zelfs via Instagram 😄)!

Bedankt, bedankt, bedankt om ons een prachtige maatkast af te leveren, wij zijn er verzot op!

Er staan nog enkele zaken op onze planning die we in de toekomst willen laten uitvoeren dus tot snel!!

Nogmaals een dikke dikke merci!

Vriendelijke groetjes,

Elise Depoorter - Guillaume van Onsem

Keukenkasten op maat in de gewenste stijl

Of die keukenkast op maat of scheidingswand wel bij jouw keuken zal passen? Absoluut. Want dat is het voordeel van maatwerk: het voldoet aan al je wensen. Toon gerust foto’s en tekeningen van wat je leuk vindt. Of breng wat foto’s mee van jouw reeds bestaande keukenkasten. Met ons advies erbij komen we tot een ontwerp dat al jouw verwachtingen inlost.

DM-Line neemt ontwerp, productie én plaatsing voor eigen rekening. Zo zijn we zeker dat elke stap van het proces verloopt zoals het moet. En dankzij onze garantie van tien jaar kan je helemaal gerust zijn.

Maatkast als scheidingswand tussen living en keuken

Realisaties keukenkasten op maat

Schuifdeuren in lakglas
Maatkast als scheidingswand tussen living en keuken

Geef jouw keuken een make-over met keukenkasten op maat van DM-Line

En vraag nu vrijblijvend ons advies