Bureaukasten

DM‐Line creëert bureaukasten die van werken een plezier maken.
Wil je een afzonderlijke home office installeren of werk je liever in je woonkamer?
Beide kunnen perfect met onze bureaukasten op maat. Alles is 100% maatwerk.
Een maatkast in een andere ruimte? Ontdek hier alle kasten op maat.

Een bureau inrichten zoals jij het wil

Wandkasten met schuifdeuren bieden je een perfecte oplossing als opbergruimte voor een bureau. Heb je liever een bureaukast met draaideuren? Dit kan ook, we zorgen ervoor dat de ruimte tussen vloer en plafond volledig benut wordt. Bij onze bureaukasten op maat deel je jouw wandkast in zoals jij het wil. Ook de afwerking gebeurt volledig volgens jouw stijlwensen.

Kasten op maat van jouw kantoor

Ben je zelfstandig en wil je jouw kantoorruimte inrichten of ben je op zoek naar een restyling van uw bureau? Dan zijn maatkasten echt ideaal voor jou! Computers, printers, paperassen, mappen.,… alles heeft zijn vaste plek nodig. Met een praktische bureau inrichting op maat gaat jouw aandacht naar hetgeen wat écht telt voor jou.

Kantoor DM-Line Temse
Bureau geïntegreerd in tv-meubel bewegend

Geïntegreerd in jouw living

Heb je geen extra kamer ter beschikking om om te toveren tot werkruimte? Met maatwerk integreer je in een handomdraai jouw werkplek in de woonkamer. Zo maken we een stijlvolle bureaukast die aansluit bij het interieur van jouw living. Eens gesloten merk je amper nog dat het om een functionele livingkast met bureau gaat. Je kan ook een bureaukast combineren met een boekenkast of tv-meubel op maat .

Meer dan een bureau op maat

De hulp van onze interieuradviseurs gaat verder dan enkel het ontwerpen van een eenvoudige bureaukast op maat.  Zo denken we ook mee over jouw bureau op maat op een minder voor de hand liggende plek, zoals een bureau met kast onder een schuin dak. Daarnaast zorgen we steeds voor praktische oplossingen om kabels, printers en laders netjes uit het zicht weg te werken. Want orde in je werkplek zorgt voor productiviteit! Nog meer inspiratie nodig voor een optimale focus in je home office? Ontdek onze 5 tips om efficiënt thuis te werken.

Bureau geïntegreerd op zolder bewegend

Realisaties bureaukasten

Bureau en bedkast op maat
Kind wandelt naar op maat gemaakte bureau
Eiken bureau met aangrenzende kastruimte
Bureaukast op maat met schuifdeuren
tv-meubel onder schuine wanden
Bureau met kastenwand
Home office op maat
Praktijk voorzien van maatkasten
Home office op maat

Droom je al van een bureau met kast op maat?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.