Zolderkast op maat? Niets dan voordelen!

De zolder is vaak de laatste plek die wordt aangepakt bij een verhuis-, bouw- of renovatieproject. Schuine wanden zijn hier de boosdoener, want die maken het moeilijk om de ruimte efficiënt in te richten. Nochtans ligt de oplossing voor de hand: een zolderkast op maat.

Bang dat zoiets je te veel gaat kosten? Niet bij DM-Line. Jij bepaalt zelf het ontwerp en kiest de materialen waaruit jouw zolderkast gemaakt wordt. Zo betaal je de prijs die je zelf wil én krijg je een kwalitatieve, stijlvolle kast in ruil. Daar geniet je jaren van!

Ingemaakte kasten op zolder: optimaal ruimtegebruik

De zolder is niet zomaar de favoriete opslagplek van zoveel gezinnen. Er is gewoonweg véél ruimte.
Net daarom is het zonde om deze kamer te laten verkommeren. Een likje verf en een zolderkast op maat kunnen al een groot verschil maken.
Met een slimme ruimte-indeling maak je van je zolder een volwaardige, extra kamer in huis. Wat je ook voor ogen hebt, bij DM-Line laten we jouw wensen tot leven komen.

zolderkast op maat

Tip

Leuke ideeën gespot voor een zolderkast op maat? Verzamel ze en leg ze voor aan onze ontwerpers.
Zij komen jouw visie graag tegemoet in hun op maat gemaakte ontwerp!

Eindeloze inrichtmogelijkheden

Wist je dat een zolder veel meer kan zijn dan een dof opberghok? Natuurlijk kan je er voor kiezen om hier enkel overbodige spullen op te bergen, maar met een aantal kleine ingrepen maak je er een gezellige, nuttige plek van. Vaak logés over de vloer? Wat denk je ervan om je zolder te transformeren tot een extra slaapkamer? Of wat dacht je van een speelkamer voor de kinderen, een bureau of dressing? Opties zijn er in overvloed.

Weinig inspiratie? We zetten ter inspiratie alvast wat toffe ideeën om je zolder in te richten op een rijtje.

DM-Line maakt jouw zolderkasten

Bij DM-Line gaan we voor een topresultaat. Jouw ideeën, stijl en budget zijn de leidraad voor het ontwerp van jouw zolderkasten. Zowel de uitstraling, de materialen en de indeling bepaal je helemaal zelf. Uiteraard reken je wel altijd op het advies van onze experten en een 3D-simulatie die al op voorhand een concreet beeld schetst van hoe jouw ingemaakte kasten eruit zullen zien. Tevreden? Dan gaat ons productieteam voor jou aan de slag en komen professionele vakmannen de kast bij je thuis installeren.

Meer weten? Lees alles over onze werking.

DM-Line haalt alles uit de kast

Meer weten over de aanpak van DM-Line? Bijvoorbeeld hoe wij jou een transparante offerte bezorgen zonder verrassingen achteraf?
Kijk eens even hier.

Realisaties zolderkasten

tv-meubel onder schuine wanden
Barkast met zwevende leggers
Maatkast onder schuine wand dak
Schuifdeuren onder schuin dak
Slaapkamerkast onder schuin dak
Zolderkamer met afgeschuinde kasten
Home office in bureau met witte kasten op maat

Jouw zolderruimte optimaal benutten?

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek welk type zolderkast past bij jouw woning, stijl en budget.