Kasten op jouw maat gemaakt

Kasten op maat zijn een zegen voor jouw interieur. Doordat je zelf je materiaal, kleur en indeling van je maatkasten kan bepalen, gaan ze naadloos op in de ruimte en krijgt jouw interieur een frisse en strakke uitstraling. Daarnaast benut je met een kast op maat de oppervlakte van je ruimte optimaal. Zo zorgt een kast op maat voor een zee aan opbergruimte in je interieur en blijft er nog een maximale oppervlakte over als leefruimte.

DM-Line luistert naar jouw wensen, geeft advies en komt zo tot het ideale ontwerp. Zo maken wij van een kast op maat kopen een fijne beleving!

Stijlvolle bureaukast op maat

Kast op maat volgens jouw wensen

De filosofie van kasten op maat – op úw maat? Dat is dat wij creëren wat jij wenst. Heb je zelf al een ontwerp in gedachten? Vertel ons stap voor stap hoe die eruitziet. Breng daar­voor gerust foto’s mee, bijvoorbeeld van internet en magazines. Of scroll eens door onze realisaties voor meer inspiratie. Nog geen flauw idee hoe jouw droomkast er moet uitzien? Niet erg: dan polsen wij naar jouw wensen en doen we een voorstel voor jouw maatkast, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Bij een kast op maat beslis je helemaal zelf over:

  • Stijl – Van landelijk tot hypermodern: we creëren de look die perfect matcht met de rest van jouw woning.
  • Afwerking – Maatkasten met spiegels of glas als finishing touch? Met schuif- of draaideuren? Samen zetten we de puntjes op de i.
  • Indeling – Jouw op maat gemaakte kast helpt je om orde en netheid te behouden in je woning. Want je bepaalt zelf waar legplanken, lades, rekjes, … komen.

Zo ben jij zeker van een uniek eindresultaat!

Berging met wasplaats en maatkasten

Kast op maat, voor elke ruimte

Kasten op maat bewijzen hun nut in heel wat kamers. In zowat elke ruimte van jouw woning kan een kast op maat dé oplossing bieden voor jouw opbergproblemen. Kijk maar eens wat er allemaal mogelijk is als je kiest voor maatwerk kasten:

  • Hal – Wat dacht je van een ingebouwde vestiairekast onder jouw trap? Die anders verloren ruimte is plots ideaal om schoenen en jassen netjes weg te bergen.
  • Berging – Een diepvriezer hier, een wasmachine daar. Bouw er een constructie van kasten rond en laat elke vierkante centimeter renderen.
  • Zolder – Een schuin dak is niet bepaald kastvriendelijk. Tenzij je een inbouwkast laat maken natuurlijk.
  • Slaapkamer – Zorg voor rust in je slaapkamer met een praktische kleerkast op maat. Een goede nachtrust gegarandeerd!

In eender welke ruimte jij maatkasten wenst, bij DM-Line hebben we met meer dan 25 jaar ervaring op de teller voor elke kamer een oplossing. Ga vrijblijvend in gesprek met één van onze interieuradviseurs en laat je overtuigen door onze expertise.

Wist je dat wij jaarlijks meer dan tweeduizend kasten op maat maken?
Kom meer te weten over wat DM-Line precies doet en wie we zijn.

Begeleiding van a tot z voor jouw kast op maat

Nog een voordeel van een kast op maat kopen bij DM-Line? Dat je werkelijk niets hoeft te doen. Behalve zeggen wat je wil, natuurlijk. Wij regelen:

dm line droomontwerp

Ontwerp – Jouw wensen en ons advies leiden tot een concrete 3D-tekening van jouw droomkast op maat.

dm line passie

Productie – Al het materiaal voor jouw kast wordt op maat gemaakt in onze eigen productie op Belgische bodem.

dm line precisie

Plaatsing – Gepassioneerde vakmannen monteren jouw maatkast volgens de regels van de kunst – met oog voor het kleinste detail.

Meer weten? Lees hier alles over onze aanpak of maak meteen een afspraak in één van onze showrooms!

Klanten krijgen koffie in showrroom

Onze liefde voor het vak leidt tot een perfect eindresultaat.
Sowieso heb je recht op tien jaar garantie op ons maatwerk.
Dus heb je toch een vraag of probleem?
Dan staan wij een decennium lang voor jou ter beschikking.

Welke maatkast wil jij laten maken?

Jouw woning voorzien van een unieke maatkast?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.