Geef jouw slaapkamerkast op maat vorm

Jouw slaapkamer is de plaats om tot rust te komen na een lange werkdag. En dat lukt nog beter als er orde en netheid heerst.
Berg jouw spullen daarom op in een praktische slaapkamerkast op maat. Of je nu kiest voor een compacte slaapkamerkast rondom het bed of eerder een ruime inloopdressing: voor zowel de inrichting van een grote als een kleine slaapkamer ben je bij DM-Line aan het juiste adres.
Een maatkast in een andere ruimte? Ontdek hier alle kasten op maat.

Slaapkamerkast op maat met handige indeling

Vergeet gestapelde standaardmodules: jouw slaapkamerkast op maat is 100 procent uniek. De buitenkant van de kast op maat gaat perfect op in het interieur van je slaapkamer. En de binnenkant? Die deel je helemaal in zoals je zelf wil.

  • Ga voor een indeling die helemaal aangepast is aan jouw garderobe. Heb je graag veel legplanken? Verkies je eerder lades? Of gaat je voorkeur uit naar extra veel ruimte voor kleerhangers in jouw slaapkamerkast op maat? .
  • Jouw maatkast werk je ook in de slaapkamer tot in de puntjes af dankzij onze handige accessoires. Van een schoenrek tot een dassenhouder. Van een garderobelift tot een broekenrek. DM-Line helpt je met alle details!
Indeling van een dressing op maat

Dag Gregory en Steffen,

Eerst en vooral wil ik jullie van harte bedanken voor de hele vlotte service. Het resultaat is prachtig, een hele dikke pluim voor de monteur!! We zijn héél tevreden met onze kast op maat met ingewerkt bureau in de woonkamer. Ik veronderstel dat jullie al een foto zullen gezien hebben van de monteur? Een dikke pluim van ons voor jullie allemaal – Doe zo verder!
Ondertussen zitten wij al met een nieuw “project” in ons hoofd en hadden daarom graag terug eens een afspraak gemaakt met jullie.

Mvg.

Steven & Jolien Deschamp

Graag had ik even tijd genomen om jullie te bedanken voor de geleverde topservice.

Zelden heb ik zo een goeie service meegemaakt. Alles liep gewoon vlekkeloos van A-Z. In het bijzonder wil ik Gregory bedanken voor de duidelijke info, ideeën en opvolging van het project. Topsales!

Maar ook Johan en Aron voor de zeer vakkundige, professionele en vriendelijke service bij de levering en plaatsing van de kast. Topkerels! Je voelt sterk dat jullie een familiale bedrijfscultuur hebben. Zulke mensen zijn goud waard in het kunnen leveren van dergelijke service.

Ik wens jullie verder veel succes met al het toekomstig maatwerk en zal zeker beroep doen op jullie bij mijn volgende project.

Vincent Derveaux

Dag Anne,

De plaatsing is naar wens verlopen.
De monteurs hebben netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat.

Nicole Vlasblom

Beste Gilles,

Vandaag werd bij ons de maatkast geplaatst.
Het is een prachtig juweeltje dat jullie hebben achtergelaten. Het is echt volledig naar onze wensen gemaakt en geplaatst. Het verhaal begon reeds met een deskundige uitleg en overlopen van alle mogelijkheden die er waren. Na geruime tijd hadden wij nog een paar vragen en hebben wij tevens nog een paar wijzigingen aangebracht. Ook dit werd prima begeleid. De voor- en nadelen werden overwogen. Super!!!

Tevens wil ik ook jullie twee medewerkers feliciteren met het kwalitatief afleveren van het werk. Wij zijn enorm tevreden.

Vriendelijke groeten en nog veel succes in de toekomst.

Adam en Karin Audenaerdt

Goeiemiddag Hanne,

Dank je wel voor de service en de goeie raad.
Bedank ook jullie monteurs, geweldige werkers!
Je ziet me zeker nog een keer voor een andere kast in ons huis.

Groetjes,

Christiane Cauwels

Beste Dany,

Ik ben meer dan tevreden over het resultaat! Bedankt voor de prima afwerking en service!

Mvg,

Annick Slavon

Dag Gilles,

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze door jullie geplaatste dressing! Bij de eerste kennismaking met uw advies en tekening moesten we niet lang twijfelen. De keuze was snel gemaakt om bij DM-Line onze dressing te laten maken.

De communicatie verliep vlot en spontaan zonder enige opdringerigheid. Je doet dat goed Gilles!
Ook uw plaatsers doen hun werk tot in de puntjes! Wij zijn nogal kieskeurig op detailafwerking en dit is af!! Ook bij het opruimen hebben ze geen schrik om spontaan een stofzuiger in de handen te nemen. Altijd leuk voor de vrouw des huizes ;-)

DM-Line is zeker een aanrader voor al wie op zoek is naar een kast op maat die betaalbaar en kwalitatief is. Eigenlijk 1 adres, DM-LINE!

Bedankt!

Mvg,

Eline & Tim

Dag Joëlle,

Via deze mail wil ik laten weten dat wij supertevreden zijn van de plaatsing van onze kasten! De plaatsers waren uiterst beleefd en zijn heel secuur en proper te werk gegaan. Er werd rekening gehouden met onze wensen en voorkeuren en dit kunnen wij enkel toejuichen!
Ook de ontvangst bij jou in de showroom was tóp! Wij zijn al volop reclame aan het maken bij vrienden, familie en kennissen voor jullie firma.

Een heel dikke merci!

Groetjes

Sven & Ines Bruggeman

Dag Steffen,

Langs deze weg willen we je hartelijk bedanken. We zijn echt content / gelukkig met je aanpak, je tips en ideeën (en geduld bij onze ‘twijfelmomenten’) én met het werk van jullie montageteam. Echt in orde over heel de lijn!

We zien mekaar binnenkort nog wel. Het allerbeste toegewenst!

Van harte,

Fam. De Meersseman - Santy

Dag Steffen.

Bij deze bedankt voor de vlotte en nauwkeurige uitvoering van onze “dressing-room”. Ook een dikke pluim voor de mannen van de montage. Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werken.

Met vriendelijke groeten,

Christoph Huys - Veronique Van Praet

Beste Gregory,

I.v.m. de levering en plaatsing: Puik werk van vriendelijke vakmannen! Zorgzaam met materiaal, correcte plaatsing, netjes opgeruimd…
We zijn dus erg tevreden van het advies en hulp in de toonzaal en onze aankoop, levering en plaatsing. Dus erg tevreden over DM-Line!

Met vriendelijke groeten

Peter Neirynck

Dag Steffen,

Graag wil ik jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de fantastische service die jullie ons hebben gegeven!
Vanaf het moment dat we bij jou langskwamen voor het ontwerp hebben we steeds een zeer goed gevoel gehad. Dit gevoel werd doorgetrokken bij het plaatsen van de kasten.

Ik wil je collega Fabries nog eens extra bedanken want het is een enorme perfectionist die enorm klantvriendelijk is. In alle eerlijkheid, dit maakten we echt nog maar zelden mee. Je mag hem dit zeker en vast nog eens meegeven! Het is een TOP kerel die fantastisch werk leverde!

We hebben al veel reclame gemaakt voor jullie (zelfs via Instagram 😄)!

Bedankt, bedankt, bedankt om ons een prachtige maatkast af te leveren, wij zijn er verzot op!

Er staan nog enkele zaken op onze planning die we in de toekomst willen laten uitvoeren dus tot snel!!

Nogmaals een dikke dikke merci!

Vriendelijke groetjes,

Elise Depoorter - Guillaume van Onsem
op maat gemaakte slaapkamerkast tienerkamer

Slaapkamerkast op maat in jouw favoriete stijl

Een ingebouwde kast in de slaapkamer? Die mag niet uit de toon vallen. Kies daarom voor een stijl die past bij de rest van jouw interieur. Landelijk, modern, Scandinavisch, …

Ga je voor een slaapkamerkast met schuif- of draai­deuren? Voeg je graag een spiegel of led-verlichting toe als eyecatcher?
Breng gerust foto’s mee van internet, uit magazines, op Instagram, … Of blader eens door onze realisaties op Pinterest!
Wij geven je ons advies bovenop. Zo creëren we samen de look van jouw dromen.

Detail maatkast slaapkamer

100 procent vakmanschap

DM-Line is met jouw slaapkamerkast op maat niet aan zijn proefstuk toe. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller brengen we jouw maatkast in de slaapkamer tot een geslaagd einde. Leer ons beter kennen.

  • Ontwerp, productie, plaatsing: elke stap is in onze eigen handen. Zo zijn wij gerust, én zo kan jij gerust zijn.
  • Een kwalitatieve maatkast voor de slaapkamer? Dat vraagt in de eerste plaats om duur­zaam materiaal. Daarom werken wij uitsluitend met hout van de bovenste plank.
  • Ervaren vakmanshanden brengen jouw maatkast tot leven en plaatsen ze met de grootste precisie.
vakman DM-Line monteert maatkasten

Realisaties slaapkamerkasten

Opbergkast in Sage Green uitvoering
Slaapkamerkast in de kinderkamer
Slaapkamerkast in de logeerkamer
Dressing op maat met eiland
Detail greeploze deur in Fjordgrun
Landelijke slaapkamerkast onder schuine wand
Slaapkamerkast op maat
Kastenwand rondom bed met nachtkastjes
Detail maatkasten slaapkamer

Elke vierkante centimeter in jouw slaapkamer optimaal benutten?

Contacteer ons vrijblijvend voor jouw slaapkamerkast op maat.