Schep orde met een opbergkast

We verzamelen wat in een mensenleven. Kleren, schoenen, speelgoed, …
Waar geeft u die spullen allemaal nog een plaatsje? In een handige opbergkast natuurlijk!
Een maatkast in een andere ruimte? Ontdek hier alle kasten op maat.

Een opbergkast op úw maat

Waar hebt u nog wat plaats om een opbergkast te zetten? In de kelder of de zolder? De garage of de berging? De keuken of de slaapkamer? Maakt niet uit: wij laten uw opberg­kast passen in elke mogelijke ruimte. U kunt het zo gek niet bedenken of wij vinden een oplossing. Want dat is het voordeel van maatwerk: geen geknutsel met standaard­modules, wel een unieke constructie waarmee u elke vierkante millimeter optimaal be­nut.

Inkomhal met ingewerkte vestiairekast
Maatkast als scheidingswand tussen living en keuken

Opbergkast: mooie stijl, handige indeling

De ideale opbergkast op maat is:

  • Praktisch – Hoeveel lades, hoeveel planken, …? Wij adviseren, u beslist. Op naar de ideale indeling!
  • Aantrekkelijk – U wilt natuurlijk dat uw opbergkast er goed uitziet. Gaat u voor een landelijke stijl of toch maar modern? Alles kan.
  • Kwalitatief – Duurzaam materiaal, innovatieve technieken en een passie voor het vak. Dat zijn de ingrediënten van de typische DM-Line-aanpak. Kijk maar.

Opbergkast binnen uw budget

Zo’n opbergkast past overal. Oók in uw budget? Vast wel. U kiest natuurlijk zelf hoe ver u gaat: in de grootte, de afwerking, … Weinig verrassend dat een exemplaar waar véél hout in zit duurder is dan één met weinig hout. Wat u ook kiest, u krijgt altijd hoge kwaliteit in ruil. Voor minder gaat DM-Line niet. Omdat wij zo zeker zijn van ons stuk, krijgt u trouwens tien jaar garantie.

Opbergkasten in berging met wasmachine

Enkele realisaties

Alles netjes ordenen?

Kom snel langs voor uw opbergkast op maat