Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast monteren in jouw gemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Gaverse woning

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Gaverse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Gavere. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Gavere

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Gavere, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Gavere ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Dat bouwt ze 100% uniek!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Gaverse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Gavere. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!