Koppel bij verkoop afsluiten

10 jaar garantie voor al onze kasten op maat

Een DM-Line kast op maat is een investering voor het leven. Vanuit deze visie vertrekt ons kwaliteitsverhaal. Wij zijn een Belgische fabrikant die zich onderscheidt door hoogwaardige materialen en een vakkundige fabricage. Onze interieurspecialisten zorgen voor de deskundige opmeting en plaatsing van onze op maat gemaakte kasten.

Bij DM-line kan je terecht voor: slaapkamerkasten, TV-meubels, boekenkasten, keukenkasten, opbergkasten, bureaukasten, volledig op maat gemaakt. 

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren, ladegeleiders,… werken we al meer dan tien jaar samen met BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk voor beslag. Alle ladegeleiders hebben standaard een demping, de draaideuren voorzien we van een instelbare rem.

Sterk en stevig

De binnenzijdes van onze kasten op maat zijn gemaakt van spaanderplaten met 92% eikenhout. Met een standaarddikte van 25 mm hebben onze legplanken veel meer draagkracht zonder door te buigen.

De achterzijde van onze maatkasten voeren we uit met extra dikke en volledig ingeklemde rugwanden van 8 mm. Dit geeft extra stevigheid.

Hoogstaande afwerking

Ook de onzichtbare delen van je maatkast werken we af met een kwalitatieve afboording.   

Architect

Van ontwerp naar maatkast

Elke kast op maat, gemaakt door DM-Line is het resultaat van een uniek ontwerp dat volledig op maat van jouw wensen en verlangens wordt uitgetekend. Doorheen elke fase van het traject gidsen ervaren vakmensen je tot het ultieme eindresultaat.

Laat je een kast op maat maken dan beginnen we met een ontwerp volgens jouw wensen. Jouw wensen worden vertaald in een unieke kast op maat, uitgewerkt in 3D. Uiteraard krijg je ook een heldere en gedetailleerde offerte, zonder verdere verrassingen.

Na je goedkeuring starten we de productie, tenslotte zorgt ons toegewijd plaatsingsteam voor de perfecte plaatsing. Alles moet perfect passen.

Laat je inspireren voor een kast op maat

Sluiten

Titel

Spreekt dit ontwerp je aan?

Vraag je offerte aan


(*) Verplicht veld

Droom je al van een kast op maat?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte