Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Tongerlo Westerlo? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Tongerlo Westerlo staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Tongerlo Westerlo

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in Tongerlo Westerlo te benutten. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Tongerlo Westerlo

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Tongerlo Westerlo. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

Dressing met kwaliteit in Tongerlo Westerlo

Een dressingkast in je huis in Tongerlo Westerlo moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in Tongerlo Westerlo

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Tongerlo Westerlo er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Tongerlo Westerlo. Dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Tongerlo Westerlo te verwezenlijken.