Droom je van een eigen, praktische dressing geheel afgestemd op je woning in Tongerlo Westerlo? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Tongerlo Westerlo staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Tongerlo Westerlo er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Tongerlo Westerlo. Dan is het aan jou: vullen maar!

dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Tongerlo Westerlo lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Tongerlo Westerlo.

open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in Tongerlo Westerlo

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Tongerlo Westerlo. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Tongerlo Westerlo te verwezenlijken.