Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Sint-Martens-Lennik? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Martens-Lennik staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Martens-Lennik lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. dressing bruin

Jouw dressing op maat in Sint-Martens-Lennik

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Martens-Lennik. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Martens-Lennik

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Martens-Lennik er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Martens-Lennik wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Sint-Martens-Lennik wordt benut.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Martens-Lennik te verwezenlijken.