Droom je van een eigen, functionele dressing volledig afgestemd op je woning in Sint-Martens-Lennik? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Martens-Lennik staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Sint-Martens-Lennik

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Martens-Lennik, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

dressing bruin

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sint-Martens-Lennik er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Martens-Lennik als jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

Dressings op maat in Sint-Martens-Lennik

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Martens-Lennik. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Sint-Martens-Lennik

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sint-Martens-Lennik te gebruiken.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Martens-Lennik te verwezenlijken.