Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Sint-Jans-Molenbeek? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Jans-Molenbeek staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Jans-Molenbeek

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sint-Jans-Molenbeek te gebruiken.

open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Jans-Molenbeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Jans-Molenbeek nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Sint-Jans-Molenbeek

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Jans-Molenbeek lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in Sint-Jans-Molenbeek

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Jans-Molenbeek. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Jans-Molenbeek te verwezenlijken.