Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Sint-Jans-Molenbeek? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Jans-Molenbeek staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Sint-Jans-Molenbeek

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Jans-Molenbeek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. open dressing eiland wit

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Jans-Molenbeek wordt benut.

Een dressing op jouw maat in Sint-Jans-Molenbeek

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Jans-Molenbeek. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Jans-Molenbeek

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Jans-Molenbeek er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Jans-Molenbeek. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Jans-Molenbeek te verwezenlijken.