Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Molenbeek-Wersbeek? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Molenbeek-Wersbeek staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Molenbeek-Wersbeek

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Molenbeek-Wersbeek. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Molenbeek-Wersbeek

Een dressingkast in je huis in Molenbeek-Wersbeek moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Molenbeek-Wersbeek er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Molenbeek-Wersbeek, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Molenbeek-Wersbeek wordt benut.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Molenbeek-Wersbeek te verwezenlijken.