Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Limburg? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Limburg staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Limburg

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Limburg. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in Limburg

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Limburg er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Limburg als jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Limburg wordt benut. dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Limburg moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Limburg te realiseren.