Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in Kerksken? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Kerksken

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressingkast eiland wit

Dressing met kwaliteit in Kerksken

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Kerksken, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op jouw maat in Kerksken

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kerksken. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Kerksken er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Kerksken. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Kerksken te verwezenlijken.