Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Keerbergen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Keerbergen staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Keerbergen

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Keerbergen te benutten. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Keerbergen

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Keerbergen. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Keerbergen moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Keerbergen

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Keerbergen er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Keerbergen als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Keerbergen te realiseren.