Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Esen? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Esen

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Esen. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Esen

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Esen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Esen. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing te gebruiken. open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Esen, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Esen te verwezenlijken.