Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Deftinge? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Deftinge

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Deftinge. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Deftinge

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Deftinge

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Deftinge er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Deftinge nadat je droomdressing is afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Deftinge

Een dressingkast in je huis in Deftinge moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Deftinge te verwezenlijken.