De herfst is in het land. De dagen worden stilaan donkerder en kouder. Breng je ook weer meer tijd binnen door en snak je naar een cosy interieur? Met een haard zit je er warmpjes bij. Ontdek onze mogelijkheden en ontdek hoe een haardmeubel op maat sfeer in huis kan brengen.

Detail haardmeubel op maat

#1. Cosy met een bio ethanol haard

Wil je kunnen genieten van een gezellig, mooi vlammenspel zonder dat je een schoorsteen of rookkanaal nodig hebt? Dan is een sfeerhaard dé oplossing voor jouw woning.

Het grote voordeel? Een bio-ethanol sfeerhaard kan overal in geïntegreerd zonder dat het rondom te warm wordt. Een op maat gemaakt tv-meubel met haard is dus zo geklaard.

TV-meubel met sfeerhaard

Voor deze klanten creëerden we een contrasterend zwart tv-meubel met sfeerhaard, gecombineerd met een witte kastenwand. Tussen de twee contrastkleuren plaatsten we een ingebouwde gashaard voor een warme sfeer. De zwarte tint van het maatwerk versterkt die sfeer en geborgenheid. Wil je jouw haardmeubel op maat dus op en top gezellig maken? Durf dan gerust zoals deze klanten met een warme contrastkleur te werken in je ontwerp. ▶

tv meubel met sfeerhaard
tv meubel met sfeerhaard

TV-meubel met sfeerhaard

Voor deze klanten creëerden we een contrasterend zwart tv-meubel met sfeerhaard, gecombineerd met een witte kastenwand. Tussen de twee contrastkleuren plaatsten we een ingebouwde gashaard voor een warme sfeer. De zwarte tint van het maatwerk versterkt die sfeer en geborgenheid. Wil je jouw haardmeubel op maat dus op en top gezellig maken? Durf dan gerust zoals deze klanten met een warme contrastkleur te werken in je ontwerp.

maatkasten rond haard

#2. Maatkasten rond bestaande haard

Heb je al een haard in huis? Dan kan je altijd overwegen om jouw haard te voorzien van een mooi, aansluitend haardmeubel op maat. Op die manier creëer je extra sfeer een beleving rondom je haard. En kan je een schouw netjes wegwerken. Een boekenkast, een aansluitende tv-kast op maat of een gezellig zithoekje om de kille winterdagen met een goed boek door te brengen. Jij kiest, wij realiseren!

Haardmeubel met zitbankje

De eigenaars van deze woning zochten een oplossing om de verloren ruimte tussen hun bestaande haardmeubel en de deur van de woonkamer in te vullen. Met de hulp van onze interieuradviseurs werd de verloren ruimte omgezet naar een echte cosy corner, gecombineerd met extra opbergruimte door middel van lades onder het zitbankje. Het knusse bankje geeft de haard een extra gezellige touch. Zo is het er heerlijk vertoeven op druilerige herfstdagen en koude winterdagen.  ▶

haardmeubel op maat met zitbankje
haardmeubel op maat met zitbankje

Haardmeubel met zitbankje

De eigenaars van deze woning zochten een oplossing om de verloren ruimte tussen hun bestaande haardmeubel en de deur van de woonkamer in te vullen. Met de hulp van onze interieuradviseurs werd de verloren ruimte omgezet naar een echte cosy corner, gecombineerd met extra opbergruimte door middel van lades onder het zitbankje. Het knusse bankje geeft de haard een extra gezellige touch. Zo is het er heerlijk vertoeven op druilerige herfstdagen en koude winterdagen.

Detail haardmeubel bio ethanol sfeerhaard

Ook gezellig het najaar in met een haardmeubel op maat?

Onze interieuradviseurs helpen je graag verder met het perfecte haardmeubel op maat. Of je nu kiest voor een bio-ethanol sfeerhaard, of een haardmeubel rond jouw bestaande haard. Maak een afspraak in één van onze showrooms of vraag vrijblijvend jouw offerte aan.