Tv-meubel met open haard Summer Sale

Een frisse look voor jouw woning met de DM-Line Summer Sale

Ben je nog op zoek naar een maatkast of dressing voor jouw interieur? Twijfel dan niet langer en haast je naar één van onze showrooms. Je geniet namelijk nog tot 31 juli 2019 van uitzonderlijke kortingen op jouw bestelling*. Zo geef je je woning voordelig een frisse en nette look en kan je extra van de zomer genieten.

Benieuwd hoe je van onze Summer Sale kan genieten? Maak een afspraak in één van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden voor uw project.

*Actievoorwaarden te verkrijgen in de showroom.

Samen jouw plannen overleggen?

Heb je al een hoofd vol wensen en een map vol ideeën? Of ben je nog op zoek naar wat inspiratie? In beide gevallen staan onze interieurexperts voor je klaar met advies. Tijdens een gesprek gaan ze samen met jou op zoek naar de meest geschikte én esthetische oplossing voor jouw droominterieur. Benieuwd naar onze aanpak? Ontdek er hier alles over.

Tv-meubel met bureau
Tv-meubel met bureau

Samen uw plannen overleggen?

Heeft u al een hoofd vol wensen en een map vol ideeën? Of bent u nog op zoek naar wat inspiratie? In beide gevallen staan onze interieurexperts voor u klaar met advies. Tijdens een gesprek gaan ze samen met u op zoek naar de meest geschikte én esthetische oplossing voor uw droominterieur. Benieuwd naar onze aanpak? Ontdek er hier alles over.