Showroomadvies aan huis

Op zoek naar geschikte maatkasten voor jouw woning of onderneming in de ruime regio rond Knokke? Terwijl wij volop zoeken naar een nieuwe toonzaal in of rond Knokke willen we je toch gericht advies blijven geven. Daarom kan je beroep doen op ons showroomadvies aan huis. Maak een afspraak en laat je in eigen woning adviseren, inspireren en begeleiden door onze interieuradviseur.

Showroomadvies aan huis

Onze werkwijze

Hoe ons showroomadvies aan huis in zijn werk gaat? In vier snelle stappen gaan we samen naar jouw droomkast zonder dat jij je hiervoor hoeft te verplaatsen. Zo maken wij van een kast op maat kopen een fijne beleving!

dm line afspraak maken

Maak je afspraak – Ben je op zoek naar maatkasten? Onze interieuradviseur uit de regio helpt je graag verder! Plan je afspraak online in via onze contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Jij zorgt voor een hoofd vol wensen, onze interieuradviseur voor een dosis advies en inspiratie.

dm line droomontwerp

Advies aan huis – Onze interieuradviseur komt vrijblijvend langs bij je thuis. We brengen materiaalstalen mee, geven je de nodige productuitleg aan de hand van foto’s, meten alles nauwkeurig op en gaan aan de slag met je offerte. Wil je toch enkele realisaties in het echt bewonderen? Dan begeleidt onze interieuradviseur je naar een van onze fysieke showrooms.

dm line passie

Maken maar! – Je ontvangt van onze interieuradviseur na het bezoek een gedetailleerde offerte. Ga je akkoord met deze offerte? Dan gaan wij voor je aan de slag in onze productie volgens de regels van de kunst. En met de beste materialen. Het aftellen naar jouw nieuwe maatkast kan beginnen!

dm line smiley

Voila, klaar! – Het is zover: ons montageteam komt op het afgesproken moment naar je thuis. Ze zetten jouw nieuwe maatkast als een puzzel in elkaar, met de grootste precisie. En laten jouw interieur netjes achter.