Slaapkamerkast in cottage stijl, Temse

Waar heb je een maatwerk kast nodig?

Bij DM-Line kan je terecht voor een maatwerkkast aangepast aan elke mogelijke kamer. Zowel voor in je inkomhal, de woonkamer, de slaapkamer of de wasplaats, overal heb je wel kastruimte nodig om spullen op te bergen en alles netjes te organiseren. Heb je nood aan een compleet ingerichte dressing? Alles kan met onze kasten. Maatwerk is bij ons nu eenmaal standaard. Al onze maatwerk kasten worden dus helemaal voor jou op maat gemaakt kan je dus compleet zelf samenstellen. Daardoor zijn de maatwerkkasten in elke mogelijke kamer te plaatsen.

Ontdek onze maartwerk kasten:
- Dressings op maat
- Inbouwkasten op maat
- Schuifdeuren en scheidingswanden op maat
- Slaapkamerkasten op maat
- TV-meubels op maat
- Boekenkasten op maat
- Keukenkasten op maat
- Opberkasten op maat
- Bureaukasten op maat,... 

Welke diepte heb ik nodig voor mijn kast op maat?

Gezien alles 100% maatwerk is kan je bij ons ook de diepte volledig aanpassen aan de beschikbare plaats, maar het is natuurlijk ook belangrijk om te bekijken wat je precies wil opbergen. Zo kan je bijvoorbeeld in de wasplaats een diep kastgedeelte voorzien van 70 cm voor de wasmachine en de droogkast, anderzijds wil je ook wasmiddelen enz. opbergen, maar hier heb je dan weer niet zo een diepte nodig. Alles hangt dus af van wat je wil opbergen.

Onze interieurspecialisten en de partners waarmee we samenwerken geven je graag advies en zorgen ervoor dat jouw maatwerkkast precies past.

Architect

10 jaar garantie op je maatwerkkast

Met het label van DM-Line op je maatwerkkast ben je meteen zeker van een kwaliteitsgarantie van tien jaar. Wij geven onze klanten deze uitzonderlijk lange garantieperiode omdat we overtuigd zijn van onze superieure kwaliteit en het vakmanschap van onze plaatsers en die van onze partners waarmee we samenwerken. De maatwerk kasten van DM-Line koop je voor het leven.

Enkele voorbeelden van de technische kwaliteiten waarmee wij het verschil maken bij de afwerking van onze inbouwkasten 

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren, ladegeleiders en ander beslag werken we al meer dan tien jaar samen met BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Standaard voorzien we ladegeleiders van een demping, en draaideuren krijgen standaard een eenvoudig in te stellen rem.   

Sterk en stevig

Het plaatmateriaal voor de binnenzijde van je inbouwkast bevat 92% oersterk eikenhout. Onze legvlakken zijn met een standaarddikte van 25 mm veel steviger dan gebruikelijk. Met extra dikke en volledig ingeklemde rugwanden van 8 mm voorzien we de achterzijde van onze inbouwkasten van extra stevigheid

Hoogstaande afwerking

Alles wordt netjes afgewerkt en afgeboord, ook de onzichtbare delen van je inbouwkast. 

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan