Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze installeren in Zwijnaarde. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Voor elke ruimte van jouw woonst een inventieve oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Zwijnaarde monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een hoogwaardige maatkast plaatsen in Zwijnaarde: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zwijnaarde, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Zwijnaarde ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Zwijnaarde. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!