Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw gemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Zwevegem

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Zwevegem ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je woonst in Zwevegem bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Zwevegemse woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Zwevegem. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Zwevegem: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Zwevegem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Zwevegemse woonst extra in de verf.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zwevegem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!