Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Zutendaal. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Zutendaal

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Zutendaal, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je woonst in Zutendaal bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Zutendaalse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Zutendaal geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een unieke kast op maat van je woonst in Zutendaal

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Zutendaal ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

maatkast zwart

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Zutendaalse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!