Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Zutendaal monteren. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Zutendaal

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zutendaal, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

maatkast wit man

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Zutendaal

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woonst in Zutendaal worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Zutendaalse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je huis in Zutendaal bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Zutendaalse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Zutendaal geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Zutendaal. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!