DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Zoutleeuw. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat van je woonst in Zoutleeuw

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Zoutleeuw ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Compleet uniek dus!

inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Zoutleeuw: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Zoutleeuw, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Zoutleeuw

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Zoutleeuwse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Zoutleeuw. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Zoutleeuwse huis extra in de verf wordt gezet.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zoutleeuw. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!