Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Zonnegem. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Zonnegem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat van je woonst in Zonnegem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Zonnegem ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat opties aan. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Zonnegem

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Zonnegemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Zonnegem installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. maatkast zwart

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Zonnegemse woonst extra in de verf wordt gezet.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Zonnegem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Zonnegem?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Zonnegem op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Zonnegem online te bestellen?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Zonnegem komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast in Zonnegem zelf monteren?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Zonnegem monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Zonnegem gemaakt?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.