Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Zonnegem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Zonnegem

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je huis te Zonnegem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking. hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Zonnegemse woonst extra in de verf zetten.

Een unieke kast op maat van je woonst in Zonnegem

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Zonnegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus! maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Zonnegem

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Zonnegemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Zonnegem monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Zonnegem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!