Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Zonnebeke. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zonnebeke, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Een maatkast die het karakter van je Zonnebeekse woning extra in de verf zet.

Unieke kasten op maat van je woonst in Zonnebeke

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Zonnebeke ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Zonnebeke

Een kast op maat van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Zonnebeekse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Zonnebeke geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zonnebeke. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!