Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat plaatsen in jouw gemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je woonst in Zonnebeke bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Zonnebeekse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Zonnebeke installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

maatkast wit man

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Zonnebeke

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Zonnebeke, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Zonnebeke

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Zonnebeke worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Zonnebeekse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zonnebeke. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!