Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Zelzate. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Zelzate

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Zelzate ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Zelzaatse huis extra in de verf.

Voor elke ruimte van je woning in Zelzate bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Zelzaatse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Zelzate installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

maatkast wit vrouw

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te installeren in Zelzate: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zelzate, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!