Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Zellik. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Zellikse woning extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zellik, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Zellik

Een maatkast uit onze ateliers? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Zellikse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Zellik. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Zellik

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Zellik ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zellik. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!