Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Zelem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering. maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Zelemse woning extra in de verf.

Een unieke kast op maat van je woonst in Zelem

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Zelem ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus! maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Zelem

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Zelemse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Zelem geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zelem. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Zelem geleverd?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Kost een maatkast voor mijn woning in Zelem meer dan een standaard kast?

Een kast op maat voor je woning in Zelem hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Zelem vooraleer de kast gemaakt wordt?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Zelem voor een professionele opmeting.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Zelem?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.