Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Zaventem installeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zaventem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

inbouwkast slaapkamer

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Zaventemse woning extra in de verf zetten.

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Zaventem

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Zaventemse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Zaventem installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Zaventem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Zaventem ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woonst in Zaventem. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!