Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Wuustwezel. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te installeren in Wuustwezel: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Wuustwezel, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Wuustwezel

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Wuustwezel ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Wuustwezelse woonst extra in de verf. maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Wuustwezel

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Wuustwezelse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Wuustwezel geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Wuustwezel. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!