Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Wortegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Wortegem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Wortegem ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek!

inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Wortegem

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Wortegemse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Wortegem. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Wortegemse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

maatkast wit vrouw

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Wortegem, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!