Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Wortegem plaatsen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Wortegem

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat plaatsen in je woning te Wortegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Wortegem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Wortegem ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Wortegemse huis extra in de verf zetten.

maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je huis in Wortegem bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Wortegemse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Wortegem monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Wortegem. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!