DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Wortegem-Petegem. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Wortegem-Petegemse huis extra in de verf zetten.

hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Wortegem-Petegem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Wortegem-Petegem ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Wortegem-Petegem

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Wortegem-Petegemse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Wortegem-Petegem plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

inbouwkast trap

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Wortegem-Petegem, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Wortegem-Petegem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!