Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line ontwerpt je droomkast en komt ze monteren in Wolvertem. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Wolvertem

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Na de plaatsing van de kast te Wolvertem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Wolvertem ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Dat maakt ze 100% uniek!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Wolvertem geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Wolvertem. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!