Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Wintershoven. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Wintershoofse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woonst in Wintershoven bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Wintershoofse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Wintershoven geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Wintershoven

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woonst in Wintershoven worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast trap

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Wintershoven, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woonst in Wintershoven. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Wintershoven?

De levertermijn van jouw maatkast in Wintershoven is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Wintershoven graag online bestellen, kan dat?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Wintershoven vooraleer de kast gemaakt wordt?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Wintershoven om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Wintershoven?

Iedere kast van DM-Line wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen. In plaats van de gewoonlijk 18 mm-planken, maken wij gebruik van planken met een dikte van 25 mm. Daardoor zijn ze extra stevig en wordt doorbuiging voorkomen. Leer onze materialen gerust kennen in één van onze showrooms.