Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze in Willebroek plaatsen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van je woonst in Willebroek bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Willebroekse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Willebroek. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Willebroekse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten op maat van je woonst in Willebroek

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Willebroek ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! maatkast wit vrouw

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je woonst te Willebroek, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Willebroek. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!