Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze plaatsen in Willebringen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten monteren in Willebringen: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Willebringen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Willebringen ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Willebringen plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Willebringen. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!