Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Wiekevorst. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Wiekevorst

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Wiekevorst, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. hangmeubel living

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Wiekevorstse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Voor elke ruimte van je huis in Wiekevorst bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Wiekevorstse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Wiekevorst installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Wiekevorst

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Wiekevorst ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat opties aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat maakt ze 100% uniek!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Wiekevorst. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoelang duurt het vooraleer mijn maatkast in Wiekevorst wordt geleverd?

Wanneer we je kast in Wiekevorst kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Wiekevorst online te bestellen?

Een maatkast van DM-Line hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kast. Aangezien je zelf meedenkt over de indeling en afwerking, heb je ook het prijskaartje mee in de hand. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag helpen onze adviseurs je graag verder.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Wiekevorst vooraleer de kast gemaakt wordt?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Wiekevorst om alles definitief op te meten.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Wiekevorst?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.