Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Wichelen monteren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Wichelse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Wichelen

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Wichelen ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Voor elke ruimte van je woonst in Wichelen bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Wichelse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Wichelen plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Wichelen

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woning te Wichelen. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Wichelen. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wanneer wordt mijn maatkast in Wichelen geleverd?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Wichelen online bestellen?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Wichelen komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Wichelen?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Wichelen monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Wichelen?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.