Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze monteren in Wichelen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Wichelen ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Wichelse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van jouw Wichelse woonst een creatieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Wichelse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Wichelen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Wichelen

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Wichelen, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Wichelen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!