Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Wichelen monteren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Wichelen

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Wichelen, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

maatkast wit man

Voor elke ruimte van je woonst in Wichelen bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Wichelse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Wichelen geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Wichelse woonst extra in de verf zetten.

inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Wichelen

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Wichelen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat opties aan. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Wichelen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!