Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line ontwerpt je droomkast en komt ze monteren in Wezeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woning

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Wezeren installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woonst extra in de verf wordt gezet.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Wezeren ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast installeren in Wezeren

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je woning te Wezeren. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Wezeren. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!