Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw gemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Wezembeek-Oppemse huis extra in de verf. maatkast wit man

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Wezembeek-Oppem: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Wezembeek-Oppem, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Wezembeek-Oppem

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Wezembeek-Oppemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Wezembeek-Oppem geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Wezembeek-Oppem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Wezembeek-Oppem ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Wezembeek-Oppem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!