Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Wezemaal

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Wezemaal worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus! hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Wezemaalse woonst extra in de verf zetten.

Voor elke ruimte van je woonst in Wezemaal bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Wezemaalse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Wezemaal geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol. inbouwkast trap

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Wezemaal

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Wezemaal, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Wezemaal. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!