Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Wezemaal. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Wezemaal

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Wezemaal, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. hangmeubel living

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Wezemaalse woonst extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat van je woonst in Wezemaal

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Wezemaal worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Compleet uniek dus! maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Wezemaal

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Wezemaalse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Wezemaal installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Wezemaal. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Wezemaal?

Wanneer we je kast in Wezemaal kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kost een maatkast voor mijn woning in Wezemaal veel meer dan een standaard kast?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Wezemaal komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Komen jullie mijn woning in Wezemaal op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Wezemaal om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Wezemaal?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.