DM-Line ontwerpt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze installeren in Wetteren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Wetterse woning extra in de verf zet.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast installeren in Wetteren

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Wetteren, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Wetterse woonst

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Wetterse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Wetteren installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Wetteren ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Wetteren. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!