DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Westvleteren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Westvleterse huis extra in de verf zet. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Westvleteren

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Westvleterse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Westvleteren installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te monteren in Westvleteren: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Westvleteren, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Westvleteren

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Westvleteren ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat opties aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Westvleteren. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!