Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Wervik. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwaliteitsvolle maatkast installeren in Wervik: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Wervik, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

maatkast wit man

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Wervikse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van jouw Wervikse woning een inventieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Wervikse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Wervik plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Wervik ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Wervik

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Wervik?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Wervik op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Wervik online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Wervikse woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Wervik?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Wervik monteren.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Wervik. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!