Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Wellen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Wellense huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Wellen: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Wellen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Wellen

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Wellen ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Helemaal uniek dus! maatkast zwart

Voor elke ruimte van je woning in Wellen bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Wellense woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Wellen geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Wellen. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Wellen?

De levertermijn van jouw maatkast in Wellen is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Kan de maatkast voor mijn woning in Wellen online besteld worden?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Wellen. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Wellen vooraleer de kast gemaakt wordt?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Wellen?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Wellen enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.